Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno:
Přihlašovací heslo:




Zapomenuté heslo|Zaregistrovat se
+420 777 340 056, +420 770 699 007

Blog

Když se rozhodnete chovat andulky

Jak možná víte, chov ptactva se stává opět po letech velmi populárním koníčkem. V minulosti se ptáci chovali opravdu hojně, chov ptáků je ostatně jeden z nejstarších koníčků vůbec. Zatímco v minulosti se spíše chovali holubi, kterým se stavěli dřevěné vysoké holubníky, dnes se dává přednost trochu menším ptáčkům, kterými jsou andulky.

Mazlíčci jménem holubi. Máte pro ně vhodný holubník?

Přemýšleli jste někdy nad tím, že byste chovali ptáky? Chov ptáků je koníček, který je označován za nejstarší koníček vůbec. V současné době ptáky chová opravdu drtivá většina lidí, je to pro ně takzvaný offline koníček, díky kterému jsou lidé na chvilku mimo elektroniku a různí vymoženosti.

Plastová spojka do profilu 15x15x1mm . Absolutní novinka!!!!

Novinka v nabídce Aluhobby. V tuto chvíli asi jako jediní nabízíme plastovou spojku pro profil  15x15x1mm. Tyto plastové spojky nabízíme v barvě šedé a černé.  Nikde jsme tuto spojku v celé Evropě neobjevili proto ve spolupráci se zahraniční firmou jsme tuto spojku navrhli a dnes jsme jediní odběratelé. Spojka se vyznačuje nejen v kvalitě materiálů ale má spoustu novinek jako jsou náběhy pro snazší a rychlejší zasunutí spojky do profilu.

Dopřejte svým papouškům jen to nejpříjemnější obydlí

Chov ptactva dnes není nic ojedinělého. Jedná se o koníček, který se označuje za nejstarší koníček vůbec. V současné době ptáky chová opravdu kdekdo, pro lidi je to koníček, během kterého si na chvilku odpočinou od veškeré elektroniky, která na ně na každém rohu číhá. V minulosti mezi nejčastěji chované ptáky patřili holubi, dnes nejsou holubi tak žádaným a žhavým zbožím.

Spojování hliníkových profilů bez pomocí svařování

Spojování hliníkových profilů bez pomocí svařování je právě to, co umožňuje běžnému člověku se smyslem pro hobby nebo kutilství postavit si vlastní projekt sám. Aluhobby systém je zaměřen právě na tuto skupinu lidí. Již název to napovídá ALU – hliník, Hobby – to co mě baví, koníček.
PRo odběr novinek nám zanechejte svůj e-mail