Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno:
Přihlašovací heslo:




Zapomenuté heslo|Zaregistrovat se
+420 777 340 056, +420 770 699 007

Blog

Jak si snadno postavit klec pro ptáky

I když žijeme v moderní době plné moderních technologií, stále se najdou ti, kteří chovají ptáky. Nezáleží na tom, jestli se jedná o slepice, které jsou v dnešní době ceněné, nebo jestli se jedná o exotické papoušky či drobné andulky.

Chov holubů je v rozkvětu. Voliéru lze postavit jednoduše jako stavebnici

Chov holubů se řadí k nejstarším koníčkům, které nás baví už po staletí. V současné době jsou holubi chováni čím dál častěji, i když žijeme v moderní době plné vymožeností a nejrůznějších technologií. Pro mnohé chovatele holubů je tento koníček útěk z rychle ubíhajícího světa, možná proto je tak baví.

Stavba terária nikdy nebyla jednodušší

Přemýšlíte nad tím, že si pořídíte terarijní zvířátko? Dnes se jedná o poměrně zajímavý koníček, který se stává čím dál více populární. Lidé zkrátka nechtějí domácího mazlíčka v podobě kočky nebo psa, chtějí takového mazlíčka, kterého jen tak někdo nemá.

Výletová okna: Dovolte ptákům roztáhnout křídla

Výletová vysouvací okna jsou celohliníková. Díky našim profilům není zapotřebí okna svařovat. Polykarbonát jako výplň nabízíme v síle 4,6 a16 mm, záleží na typu okna, přání a požadavku zákazníka. V nabídce máme několik typů výletových oken od nejobyčejnějších až po složitá zateplená.

Zahradní voliéry pro exotické ptactvo

Zahradní voliéry tvoří sestavy o dvou a více voliérách různé hloubky. Toto zařízení je určeno pro zájmový chov ptactva, chov holubů a jiných zvířat. Díky systému z hliníkových profilů umožňuje stavebnice rozšíření o další jedno i více polí.
PRo odběr novinek nám zanechejte svůj e-mail